Sjoerd Sybesma nieuwe general manager INNSiDE by Melia

Sjoerd Sybesma is aangetreden als General Manager voor het INNSiDE by Meliá Amsterdam hotel dat omstreeks eind dit jaar of begin volgend jaar haar deuren opent midden in het hart van de Zuidas, direct naast het WTC en Station Amsterdam. Sybesma is afkomstig van het Hilton in Den Haag waar hij ook General Manager was.

Moderne reiziger

Het vier sterren hotel INNSiDE by Meliá is een van de merken van het Spaanse Meliá Hotels International. Het is een hotelconcept rondom de moderne reiziger met een actieve levensstijl. Het hotel vestigt zich dan ook in de voormalige Akzo Nobel toren in het Amsterdamse zakendistrict Zuidas. Het gebouw wordt momenteel grondig verbouwd. Daarbij wordt de wolkenkrabber ook verhoogd. Het hotel telt 328 kamers en krijgt een skybar plus restaurant op de 19de verdieping. Op de begane grond komen eveneens een bar en restaurant. INNSiDE by Meliá is al te vinden in Spanje, Duitsland, UK, Frankrijk, Italië, Tsjechië, Vietnam, China, USA, Brazilië en Peru. Amsterdam wordt nu aan dit rijtje toegevoegd.

Sjoerd Sybesma

Sybesma begon zijn hotel-carrière bij hotelgroep Hilton. Hij deed voor deze hotelgroep ervaring op in onder meer Amsterdam, Antwerpen en Den Haag. In 2012 was hij als pre-opening manager en hotel manager van Hilton Garden Inn Leiden verantwoordelijk voor het opstarten van het hotel en op de kaart zetten van de diverse faciliteiten van het hotel waaronder verschillende Food & Beverage concepten. In 2015 trad hij bij Hilton The Hague aan om het hotel voor een periode van vijf jaar te leiden.

“Ik word geïnspireerd door te werken in een omgeving waar werken, wonen en ontspannen onderdeel van uitmaken. Ons urban lifestyle hotel mét de allereerste skybar op de Zuidas gaat de omgeving een enorme boost geven. Ik geniet ervan om in de hotels aanwezig te zijn en in nauw contact te staan met werknemers, gasten en de naaste bewoners,” aldus Sybesma.