Slot Zeist nog meer Zeisters

Wethouder Marcel Fluitman en Figi-directeur Jos Ruijs hebben het huurcontract voor het Slot tussen de gemeente Zeist en Slot Zeist BV (Figi) getekend. Ruijs: “Wij willen Slot Zeist nog meer Zeisters gaan maken”.
 Figi gaat in de exploitatie samenwerken met het andere bekende Zeister horecabedrijf, Oud London. Van Dijk, algemeen directeur van Oud London: “Slot Zeist sluit ook op onze brede horeca activiteiten heel goed aan“.

Beide bedrijven zijn al ruim anderhalve eeuw met Zeist en de regio verweven, Figi met zijn theaterfunctie en Oud London met zijn verschillende cateringlocaties in Utrecht en omgeving. Met hun uitgebreide, elkaar aanvullende relatienetwerken, hun brede ervaring en hun respect voor het Slot als Zeister monument zetten zij zich in om het Slot  commercieel en cultureel nog beter in de markt te zetten.
 
Meer Zeisters betekent voor de nieuwe joint venture – die al komende 1 januari van start gaat – ook  goed samenwerken met de Zeister organisaties die het Slot al benutten én open staan voor initiatieven uit de Zeister samenleving.  Met de vaste gebruikers van Slot Zeist is al in voorafgaand aan het gemeentecontract overleg over hun plannen geweest.