Social media boek

Social media boek voor congresmanagers

Gerrit Heijkoop heeft een social media boek uitgebracht voor congresmanagers. De uitgave ‘Trending Topic: we moeten iets met Social Media #MaarWat?’ is ook gratis online te lezen als feuilleton.

Heijkoop, bekend als columnist en spreker over social media en events: “Ik wilde mijn kennis bundelen en ter beschikking stellen van een breder publiek. Samen met mijn co-auteur Paula Vos besloot ik dat een romanvorm hiervoor ideaal zou zijn. Dat leidde tot: ‘Trending Topic: We moeten iets met Social Media… #MaarWat?’. De personages vertegenwoordigen  verschillende soorten mensen die ‘iets met social media moeten’. De verhaalvorm maakt het spannend, tegelijkertijd leer je er veel van.”

Het verhaal komt ook online beschikbaar als feuilleton via www.NedVerKna.nl. Heijkoop: “Het verhaal in het boek start op 20 augustus 2015. Vanaf nu zetten we de hoofdstukken online op de dag dat ze plaatsvinden. Het laatste hoofdstuk publiceren we op de dag van het fictieve congres, 11 november 2015. Wij houden dan een boekpresentatie voor de lezers, en onthullen hoe het verder gaat met de hoofdpersonen.”

Wereldcongres Rodentia

In Trending Topic volgen we de fictieve Nederlandse Vereniging voor Knaagdierprofessionals (NedVerKna). Directeur Victor van Wely staat voor de grootste uitdaging in zijn leven: de organisatie van wereldcongres Rodentia. Het ziet er slecht uit. Er zijn te weinig inschrijvingen, de kas is leeg en de voorzitter wordt ongeduldig. Het team moet iets met social media. Ze leren snel bij, maar komt het inzicht op tijd? Kunnen ze het congres en hun organisatie redden? Waarom komt Victor uiteindelijk bij De Wereld Draait Door? En wat heeft zijn cavia ermee te maken?

Verkrijgbaarheid

Trending Topic: we moeten iets met Social Media #MaarWat?
ISBN 978-94-91680-03-8

  • Start online feuilleton: donderdag 20 augustus 2015 via www.NedVerKna.nl
  • Verschijnen van het e-book in PDF (iBooks en Kobo later): 18 september 2015
  • Distributie papieren paperback (daarna via Bol.com): 1 oktober 2015
  • Boekpresentatie en netwerkborrel met lezers: 11 november 2015, 16:00
  • Er volgt ook nog een Engelse vertaling van het boek