Spant! verhoogt technische kennis van haar relaties

Spant! In Bussum organiseerde voor de tweede keer een technische workshop voor haar relaties. Het doel van de dag was de Event organisatoren in de congres en evenementenbranche meer kennis bij te brengen op technische vlak.

Maandag 31 mei ontving Spant! haar gasten over een echte ‘walk of fame’, gemaakt van gouden sterren met de bedrijfsnamen van de genodigden. De hostesses deelden flesjes water uit met op het etiket het dagprogramma.

Jelle Kuiper, dagvoorzitter, opende de middag in de grote theaterzaal, waarna de deelnemers in twee groepen opsplitsten. Spelenderwijs leerden de deelnemers in workshoprondes meer over de technische items zoals switcher, D.I., ansilumen, VGA kabel, cuelight en bijbehorende functies.

Met het spel ‘Petje op, Petje af’ toetste Spant! de opgedane kennis onder de deelnemers. Sandra van Ewijk, TVVL/VCCN, was de grote winnares en mocht de Spant!oscar in ontvangst nemen. Onder begeleiding van het duo Extra Lounge werd de dag afgesloten met een hapje en een drankje op de foyer. Spant! presenteerde de nieuwe beleving foodwall en gasten konden bij de koks à la minute gewokte asperges bestellen.

Een impressie van de dag is te zien in een kort filmpje
.