Springer Healthcare zoekt projectmanager cursussen en congressen | Conference Matters

Springer Healthcare zoekt projectmanager cursussen en congressen

Internationaal mediabedrijf Springer Healthcare is per direct op zoek naar een organisatietalent voor de vacature van projectmanager cursussen en congressen voor 32-36 uur per week.

Wie zijn wij

Springer Healthcare is een dynamisch internationaal gevestigd mediabedrijf gericht op de gezondheidszorg. Wij bieden op maat gemaakte medische content, bij- en nascholing en innovatieve communicatie-oplossingen voor zorgprofessionals, met name via ons platform www.mednet.nl. We zijn verpreid over 22 landen en opereren landelijk en internationaal. We beschikken over een ervaren team dat met veel passie de projecten creëert en uitvoert, waarbij naast professionaliteit ook de lol in het werk een belangrijk onderdeel vormt. Op mondiaal niveau maken we deel uit van de SpringerNature, een internationale innovatieve uitgeverij.

Organisatietalent gezocht

Wij zijn op zoek naar een organisatietalent dat zelfstandig meerdere nascholingen, zoals congressen, bijeenkomsten en webcasts tegelijkertijd voorbereidt en hiervoor de logistiek organiseert. Kwaliteit van de organisatie en totaalbeleving voor de deelnemer en sponsor staan bij jou hoog in het vaandel. Je werkt projectmatig in teams en bent verantwoordelijk voor het opstellen en bewaken van een tijdsplanning en een begroting. Je verzorgt de correspondentie met klanten, sprekers, sponsoren en locaties. Je stemt technische faciliteiten, aankleding en catering af met de locatie en leveranciers en stelt een draaiboek op en ondersteunt bij het maken van presentaties. Daarnaast zorg je voor de nodige nazorg wanneer een nascholing heeft plaatsgevonden. Je werkt nauw samen met accountmanagers, uitgevers, projectassistent en marketingcollega’s. Daarnaast werk je samen met sprekers, klanten zoals (medische) verenigingen en de farmaceutische industrie.

Jouw achtergrond

Je bent een echt organisatietalent en gaat complexe logistieke uitdagingen niet uit de weg. Je beschikt over hbo werk- en denkniveau, goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Ervaring in de commerciële evenementen- of congressenbranche is een pre. Je hebt goede kennis van Powerpoint en Excel. Je bent praktisch, planmatig, flexibel en stressbestendig. Je bent representatief, ondernemend, resultaatgericht en hebt geen 9-tot-5-mentaliteit. Je neemt verantwoordelijkheid voor je eigen werk maar bent ook een teamspeler en je hebt oog voor belangen van in- en externe stakeholders.

Wij bieden

Naast een goed (vast) salaris bieden wij uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, goede opleidingsmogelijkheden en een informele bedrijfscultuur met veel ruimte voor initiatief.

Interesse?

Neem voor meer informatie over de functie contact op met Juliette Bos, Regional Director, tel: 030-6383744.
Verdere informatie over Springer Healthcare kun je vinden op www.springerhealthcare.nl

Solliciteren?

Stuur dan je motivatie en CV uiterlijk 6 december 2019 via het volgende formulier via de blauwe button ‘apply’.