Stagiair bij Zynchrone Media

Zynchrone Media is een nieuwe Amsterdamse uitgever van vaktitels over beurzen, congressen, meetings en evenementen, of kortweg: live communicatie. De vaktitels Expovisie en Conference Matters zijn onlangs overgenomen van Het Portaal Uitgevers en bieden nieuws, trends, innovatie en inspiratie. We zijn op zoek naar een stagiair (m/v) die volledig mee kan draaien in de productie van nieuws en achtergronden voor beide titels, zowel online als in print.

Wat zoeken we precies?

Je werkt nauw samen met hoofdredacteur Jeroen Mirck. Hij heeft een achtergrond bij vakbladen als Adformatie en Emerce, maar ook bij De Ondernemer (DPG Media). Wat we zoeken is een crossmedia-journalist met een hands-on mentaliteit en goede contactuele en online skills. Tegelijk moet je ook in staat zijn tot het schrijven van een solide interview of achtergrondverhaal.

Het mooie van werken voor Expovisie en Conference Matters is dat je regelmatig op stap kunt naar (vak)beurzen en evenementen. Zynchrone Media heeft een klein team, dus krijg je alle ruimte om zelf redactionele content te maken. Ook kun je bij deze stage eindredactionele vaardigheden opdoen.

Meer over onze vaktitels

Van exposant tot beursmanager, van marketeer tot standbouwer; voor iedereen die met beurzen te maken heeft is Expovisie al jaren dé bron van informatie. Expovisie blijft van grote waarde door met de ontwikkeling van innovatieve tools en services mee te bewegen in het veranderende medialandschap en zo het rendement van elke beursdeelname te optimaliseren.

Conference Matters is hét kennisplatform voor organisatoren, opdrachtgevers, toeleveranciers, facilitators en sponsors van congressen en zakelijke evenementen. Door kennisdeling en praktische tools maakt Conference Matters de technologische en sociale dynamiek van de markt inzichtelijk en bruikbaar voor elke doelgroep.

Vragen over deze stage? Neem contact op met Jeroen Mirck: (06) 50 469 481 of jeroen@zynchrone.com