Starwood opent sales office in Nederland | Conference Matters

Starwood opent sales office in Nederland

Starwood Hotels & Resorts opent op 1 maart haar eerste global sales office in Nederland. Het bureau gaat zich richten op de Nederlandse markt in nauwe samenwerking met het hoofdkantoor in Brussel.
Nancy Uitdewilligen, hiervoor werkzaam als director of sales bij Starwood Hotels Nederland, is vanaf 1 maart aangesteld als director of business development. Als zodanig is zij het aanspreekpunt voor de Benelux-bedrijven die Starwood wereldwijd boeken voor corporate travel, meetings en incentives. Uitdewilligen: “Het opzetten van een Global Sales Office Benelux in Nederland is een ontzettend leuke uitdaging waarbij ik al mijn kennis en ervaring goed kan gebruiken. Ik kijk ernaar uit om niet alleen onze hotels in Nederland te vertegenwoordigen, maar ook al onze andere hotels wereldwijd.”

Na het behalen van haar Bachelor diploma Business Administration aan de Hotelschool van Maastricht in 1998, is Uitdewilligen haar carrière begonnen bij Starwood Hotels Nederland. Van front office is overgegaan naar  Events, waar ze al snel haar passie voor sales ontwikkelde en doorstroomde naar de functie van director of sales.

www.starwood.com