Stewart Harvey nieuwe president EMEA van BCD Travel

BCD Travel heeft Stewart Harvey aangesteld als president voor de EMEA-regio. Net als BCD’s andere regionale presidenten (Mike Janssen voor Amerika, Greg O’Neil voor Azië/Pacific en Mike Walley voor VK en Ierland) wordt hij lid van het wereldwijde executive team.
 Voormalig EMEA President Ilona De March besloot eerder deze maand na 13 jaar het bedrijf te verlaten. Ze was 9 jaar verantwoordelijk voor de EMEA-regio.
 
Stewart Harvey heeft een enorme ervaring in de zakenreissector. Hij werkt al geruime tijd bij het Britse travelmanagementbedrijf HRG, waar hij in zijn laatste functie Group Commercial Director was. In die rol was hij verantwoordelijk voor de strategische relaties met de belangrijkste klanten, strategische sales en ondersteuning bij internationale aanbestedingen. Hij heeft het bedrijf een aanzienlijke groei bezorgd, en verschillende klanten uit de overheids- en energiesector binnengehaald.
 
Zodra hij zijn contract bij HRG beëindigt, gaat Stewart Harvey bij BCD van start. Als president van EMEA is hij volledig verantwoordelijk voor de operationele en financiële activiteiten van BCD in die regio.