Strandhotel Westduin zoekt Sales Manager | Conference Matters
Strandhotel Westduin uitzicht op het strand

Strandhotel Westduin zoekt Sales Manager

Kan je niet wachten om een nieuwe commerciële uitdaging aan te gaan? Strandhotel Westduin zoekt een nieuwe collega om de afdeling Sales leiding te geven en te versterken. Klinkt dit als de perfecte baan? Lees dan gauw verder.

Ben jij een zelfsturende Sales Manager? Actief op zowel de voorgrond als de achtergrond? Heb jij een creatieve mindset en ben je ondernemend? Dan ben jij de Sales Manager die wij zoeken!
Wie zijn wij?

Golden Tulip Strandhotel Westduin is een viersterren hotel gelegen in Vlissingen/ Koudekerke. Het hotel ligt in een natuurlijke omgeving, slechts 50 meter van zee en strand. Een ideale locatie voor een strandvakantie, weekendje weg, zakelijke bijeenkomst of evenement. Binnen ons hotel heerst een gemoedelijke sfeer en zijn wij continue bezig om het bedrijf te verduurzamen. In onze restaurants kunnen gasten genieten van streekproducten die op een originele wijze gepresenteerd worden. Ook besteden wij extra aandacht aan Zeeuwse gastvrijheid, duurzaamheid, puurheid en no-nonsense mentaliteit om de verwachtingen van onze gasten te overtreffen met als motto:

‘’Zeeuwse gastvrijheid waar zowel onze toeristische gasten als onze zakengasten het vakantiegevoel krijgen.‘’

De functie

In de functie van Sales Manager, ben jij eindverantwoordelijk voor de Sales in de breedste zin van het woord. Jouw missie is om samen met je team en andere afdelingen de optimale gastbeleving te garanderen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de realisatie van de doelstellingen op het vlak van sales, service, gasttevredenheid, kwaliteit en winstgevendheid.

Je bent verantwoordelijk voor het bepalen van de strategie voor de zakelijke markt (korte en lange termijn) en daarnaast het opstellen, uitvoeren en behalen van het salesbudget. Ook behoort revenumanagement van de zakelijke markt tot je verantwoordelijkheden, je werkt hierin nauw samen met Hoofd Receptie, die eindverantwoordelijk is voor de toeristische markt.

Zowel offline als online weet jij onze (potentiële) zakelijke gasten te raken met ons mooie hotel. Dankzij jou worden gasten nieuwsgierig en komen ze graag met ons in contact. Vervolgens lukt het jou om, met je doortastend talent, verbinding met ze te maken. Je bent in deze functie eindverantwoordelijk voor het salesmanagement, waarbij zowel bestaande als nieuwe relaties van jou en jouw team de aandacht en energie krijgen die ze verdienen. Om keer op keer weer voorstellen op maat aan te bieden waar de klant geen nee tegen kan zeggen.

Dus….

 • Geeft het coachen en ontwikkelen van je medewerkers je energie?
 • Draag jij Greenkey een warm hart toe?
 • Denk jij het liefst strategisch mee?
 • Werk je graag dagelijks intensief samen met je collega’s van afdelingen Receptie, Keuken en Bediening?
 • Neem je actief deel aan verschillende meetings en lever jij iedere keer weer een inspirerende inbreng?
 • Vind je het belangrijk om onderdeel uit te maken van het management team en bijbehorende projecten en verantwoordelijkheden op je te nemen?
 • Geef jij graag het goede voorbeeld?

Wie ben jij?

 • Je hebt een HBO opleiding Hotelschool of Commercieel Management afgerond.
 • Je hebt ervaring in een soortgelijke functie in de hotellerie.
 • Kennis van revenu is een must.
 • Je bent proactief, zelfstandig, resultaatgericht, communicatief vaardig.
 • Je beheerst de Nederlandse, Duitse en Engelse taal uitstekend in woord en geschrift.
 • Goede sociale vaardigheden, representatief, gastvrij, zelfstandig, ondernemend, stressbestendig en flexibel.
 • Met je gedreven persoonlijkheid geef je niet op voordat het resultaat behaald is.
 • Van tactische en strategische revenumanagement, ambitieus budgetteren word je blij en je hebt een goed financieel en cijfermatig inzicht.
 • Ruime kennis en ervaring met MS Office zoals Word en Excel.
 • Kennis van Fidelio is een pré.

Wat kunnen wij jou bieden?

Een uitdagende en veelzijdige fulltime (38 uur) functie in een gerenommeerd familiebedrijf. Wij bieden je een veelzijdige, uitdagende en zelfstandige baan in een klein team met enthousiaste collega’s. Natuurlijk horen hier een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een bonus en een auto van de zaak bij.

Wil jij Strandhotel Westduin verder op de kaart zetten en daarop jouw stempel drukken? Dan kunnen wij niet wachten om je motivatiebrief en CV met foto te lezen. Stuur je mail naar: hr@goldentulipwestduin.nl

Heb je alvast een brandende vraag voordat je gaat solliciteren?
Neem dan contact op met Andrea Wesdorp, onze HR Manager 06 – 48 171 853. Dan vertelt Andrea je graag meer.