Student EventGame 2010

Het Genootschap voor Eventmanagers organiseert op vrijdag 26 november 2010 haar 7e Student EventGame, deze keer op Stenden hogeschool te Leeuwarden. De case van de Student EventGame 2010 staat in het teken van het Fight cancer, het eigenzinnige label van KWF Kankerbestrijding.

Tijdens de Student EventGame nemen studenten van de volgende hogescholen het tegen elkaar op in de strijd een zo creatief mogelijk concept voor een evenement te bedenken: Stenden hogeschool- Leeuwarden, Saxion Hospitality Business School- Deventer, Fontys Academy for Creative Industries- Tilburg,  Fontys Hogeschool Marketing Management- Eindhoven, Hogeschool Rotterdam, Hogeschool van Amsterdam, Hogeschool InHolland Diemen, Hogeschool InHolland Haarlem, Hogeschool voor de Kunsten Utrecht.

Het doel van de Student Eventgame is derde- en vierdejaars studenten van de hogescholen een reële eventcase van een organisatie voor te leggen. De studenten meten zich met elkaar en zetten zich de gehele dag in om een origineel, creatief en werkbaar concept voor een event te bedenken en uit te werken. Het concept, de uitwerking en de presentatie worden beoordeeld door een vakjury, zijnde professionals uit de eventbranche. De resultaten die de studenten op deze dag neerzetten geven een goed beeld van de ‘event-state of the student’ binnen de eventopleidingen. Daarnaast draagt de EventGame bij aan de verbetering van de aansluiting van opleidingen op de praktijk (het bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties).

Het Genootschap voor Eventmanagers is een platform voor eventmanagers van in Nederland gevestigde bedrijven en organisaties (opdrachtgevers), waar informatie over het vak wordt overgedragen, kennis wordt uitgewisseld, ervaringen worden gedeeld en de belangen van de individuele leden en eventmarketing in het algemeen behartigd worden.

Voor meer informatie: www.eventmanagers.nl