Studenten Hotelschool The Hague werken aan Business Model voor World Forum

De komende weken gaan 65 studenten van Hotelschool The Hague aan de slag met een business model voor World Forum in Den Haag. Deze opdracht maakt onderdeel uit van het vak Business Model Innovation in de derde fase van het programma van Hotelschool The Hague.
Dertien studententeams gaan zich bezighouden met de vraag hoe World Forum kan innoveren door meer waarde te creëren via niet evenement gerelateerde activiteiten én welke impact dit heeft op haar huidige businessmodel. Elk team bedenkt 3 ideeën waaruit World Forum vier weken na de start één idee kiest. Deze richting werkt het team vervolgens in meer detail uit in een innovatieplan voor World Forum. Op 12 april presenteert elke groep zijn Business Model Innovation en kiest World Forum een van de plannen die zij, indien realiseerbaar, daadwerkelijk zou willen implementeren.

“Deze samenwerking sluit perfect aan bij één van de speerpunten van World Forum; een opleidingsinstituut zijn binnen de hospitality industrie”, aldus Michiel Middendorf, General Manager World Forum. “Op deze manier geven we studenten de kans om hetgeen zij de afgelopen jaren geleerd hebben daadwerkelijk in de praktijk tot uitvoering te brengen. Ik ben ontzettend benieuwd naar de ideeën waarmee zij gaan komen.”