SugarCity Events Summer Special Webcast Studio

SugarCity Events Summer Special Webcast Studio

Een professionele livestream, webcast of videoproductie realiseren in de buurt van Amsterdam? Dat kan bij SugarCity Events in Halfweg. De industriële setting biedt een waanzinnig decor voor diverse live evenementen. Lees verder voor meer informatie over de studio én voor de Summer Special Deal!

Vanuit de enorme Pulppersloods in SugarCity Events, uniek door de duizelingwekkende hoogte en industriële pilaren, kunnen nu professionele livestreams, webcasts en interactieve videoproducties worden gerealiseerd. Onlangs werd de fabriekshal omgetoverd tot professionele webcast studio. SugarCity Events heeft de studio in samenwerking met Bazelmans AV opgezet, waardoor alle technische apparatuur en kennis aanwezig zijn. Ideaal voor productlanceringen of belangrijke congressen. De studio is bovendien gunstig gelegen, tussen Amsterdam en Haarlem in en beschikt genoeg parkeermogelijkheden.

De studio is onder meer uitgerust met drie HD remote camera’s en een HD overview camera waardoor vanuit diverse hoeken gefilmd kan worden voor een dynamisch beeld. Twee 65’’ displays bieden de mogelijkheid tot het afspelen van video’s, presentaties en graphics. Ook is de SugarCity Events studio voorzien van een uitgebreide audio setup met diverse microfoons en is er een compleet lichtplan aanwezig waardoor de studio naar wens verlicht kan worden.

Wil jij binnenkort weer een live evenement organiseren? Maak gebruik van de Summer Special Deal! De prijs voor een opname dagdeel in de studio (5 uur) is tijdelijk € 3.950, – inclusief:

  • Een volledig uitgeruste studio met uniek industrieel decor
  • 950 m2 aan evenementenruimte om afstand en veiligheid te waarborgen
  • Volledig op maat in te richten studio, door een gespecialiseerd interieur adviseur
  • Verschillende cateringmogelijkheden op aanvraag
  • Professionele assistentie van onze techniek partner
  • SugarCity Events team aanwezig tijdens uitzending

Interesse? Neem contact op met SugarCity Events om de mogelijkheden te bespreken.

info@sugarcityevents.com
+31 (0)20 – 369 01 13
www.sugarcityevents.com