Taco van Voorst tot Voorst wordt nieuwe directeur Worldmeetings

Worldmeetings.com heeft Taco van Voorst tot Voorst per 1 november 2017 benoemd tot directeur. Van Voorst tot Voorst bekleedde de afgelopen jaren verschillende posities bij Google, waarvan meest recent in de functie van programmatic industry manager. 
 Van Voorst tot Voorst zal Worldmeetings naar een volgende fase leiden, waarbij de focus ligt op operation excellence en customer service gedreven vanuit technologische mogelijkheden. Hiermee speelt Worldmeetings in op de behoeftes van de snel ontwikkelende zakelijke reisindustrie. Daarnaast zal de verdere uitrol van de online aanwezigheid en -propositie van Worldmeetings onder zijn leiding versneld worden. Taco van Voorst tot Voorst over zijn nieuwe functie: “Het is een voorrecht een bijdrage te leveren aan deze organisatie die in de afgelopen 26 jaar haar sporen meer dan verdiend heeft. Ik ben enthousiast over de kansen en mogelijkheden die er zijn en kijk er naar uit om Worldmeetings door de volgende groeifase te leiden”.
 
Oprichter en huidig directeur van Worldmeetings, Bob Pieterson, trekt zich terug uit de dagelijkse operatie maar blijft betrokken als aandeelhouder, actief adviseur en formeel bestuurder. Pieterson gaat zich richten op de ontwikkeling en begeleiding van nieuwe initiatieven in de meeting branche. Pieterson licht toe: “Ik heb er alle vertrouwen in dat Taco met zijn ruime expertise in digital marketing en passie voor technologie en innovatie, uitstekend richting geeft aan de verdere groei van Worldmeetings als online platform en van grote waarde zal zijn voor onze organisatie.”