‘Take me there Boris’

Boris Johnson, de burgemeester van Londen, ondersteunt de lancering van het London International Conference Centre (ICC London ExCeL) met een rol als taxichauffeur in zeven ‘virale’ filmpjes. Op internet vertelt Johnson als taxichauffeur over de historie en trekpleisters van de Engelse hoofdstad. De filmpjes zijn te vinden op de website: ‘Take me there Boris’.

ICC London ExCeL wordt donderdag 24 juni gelanceerd in aanwezigheid van de Londense burgemeester. Het gaat hier om fase twee van het in 2000 geopende beurs- en congrescentrum ExCeL London, dat voor £165 miljoen is uitgebreid met een auditorium (5.000 zitplaatsen), een banqueting zaal (3.000 personen) en een conference suite met 17 meeting rooms (50 – 1.200 deelnemers, een ontvangstruimte en registratiezones.

De filmpjes met Boris Johnson zijn onderdeel van de campagne ‘London as centre of Excellence’, waarmee de Engelse hoofdstad promotie maakt voor de nieuwe congreslocatie. De zogenaamde ‘virals’ zijn een creatie van het internationale experience marketing bedrijf George P. Johnson (GPJ) en zijn gesponsord door Adnec (Abu Dhabi National Exhibitions Company) – de eigenaar van ICC London ExCeL – en Visit London.

www.takemethereboris.co.uk