Tapijt op rol met uw bedrijfslogo of reclame

Tapijt op rol met uw bedrijfslogo of reclame

Tapijt op rol met uw bedrijfslogo of reclame

Wilt u uw evenement aankleden met klant of bedrijfsgericht tapijt, tegenwoordig kunt u betaalbaar uw bedrijfslogo of andere prints aan laten brengen op tapijtrollen. Door deze ontwikkeling onderscheidt u zich van anderen en is de informatie voor bezoekers nadrukkelijk aanwezig op de vloer.

Coby Verhuur biedt u zowel qua productkeuze als op het gebied van logistiek het allerbeste. Voor de inrichting van (grootschalige) evenementen bieden wij u de keuze uit een brede voorraad actueel meubilair, vloerbedekking en andere bijbehorende zaken. Alles van superieure projectkwaliteit en bestand tegen een stootje. Omdat smaken verschillen en wij als projectinrichter met de laatste (mode)trends meegaan, is naast het standaardmeubilair onze collectie ook voorzien van designmeubilair van o.a. Philippe StarckRaul Barbieri en Mayo.

Naast productkwaliteit en logistiek draait het bij de realisatie van elk evenement ook om kennis van zaken. Immers, zo’n evenement moet vaak in een uiterst korte tijd van enkele dagen worden gerealiseerd. Dan moet u 100% kunnen rekenen op uw leveranciers. En dat geldt met name voor die zaken, die als eerste moeten worden ingebracht. Daar moet u op kunnen bouwen: en precies daar zorgen wij voor…

CONTACT

Coby Verhuur
+31 (0)165 – 318 629
info@coby-ifs.com
WWW.COBY-IFS.COM