TEFAF Symposium voor medische verenigingen

Het Landelijk Associatie Bureau (LAB) houdt op 14 en 15 maart het ‘Art Meets Science’ symposium rondom The European Fine Art Fair (TEFAF) in Maastricht. Hiervoor hebben zich 20 voorzitters en secretarissen van nationale medische verenigingen aangemeld.

Het evenement start op 14 maart in Bilderberg Kasteel Vaalsbroek waar er een inhoudelijk debat plaatsvindt over de actualiteiten binnen de medische verenigingen zoals modernisering, samenwerking met andere verenigingen en ledenbehoud. De avond wordt afgesloten met een inspirerende lezing door Herman Pleij, emeritus hoogleraar historische Nederlandse letterkunde.

Zaterdag 15 maart zal het programma verder gaan in het MECC waar Rachel Pownall, Professor Art Finance, Maastricht Universiteit, een lezing geeft over beleggen in de kunst.  Ook is er een presentatie over de geschiedenis van de TEFAF en de highlights van de beurs. Na de lunch, verzorgd door Maison van den Boer, bezoeken de deelnemers de internationale kunstbeurs.

Vivi de Regt van LAB: “Dit evenement biedt de mogelijkheid voor onze partners – congrescentra, hotels, organisatiebureaus en toeleveranciers – om een relatie op te bouwen met de voorzitters en secretarissen van medische verenigingen die jaarlijks congressen en evenementen organiseren. Ook komen zij inhoudelijk meer te weten over de actualiteiten binnen de verenigingsmarkt. Daarnaast bieden wij de afgevaardigden vanuit de verenigingen de gelegenheid om andere bestuurders te ontmoeten, kennis te vergaren en te delen.“