Tess Posthumus aan de slag voor NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky

Tess Posthumus, in 2015 uitgeroepen tot Best Female Bartender Worldwide, heeft zich verbonden aan de nieuwe hotelbar The Tailor, die gerealiseerd wordt in NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky in Amsterdam. De cocktailspecialist zal onder meer de samenstelling van de menukaart en de training van het barpersoneel voor haar rekening nemen. The Tailor opent medio januari 2016 de deuren.
 “In The Tailor draait alles om vakmanschap, stijl en oog voor detail. Met de kennis en ervaring van Tess Posthumus kunnen we een geweldig menu aan cocktails bieden en zorgen we voor een unieke ervaring voor onze gasten”, aldus Herman Klok, Hotel Director van NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky.

Tess Posthumus studeerde Media & Cultuur aan de Universiteit van Amsterdam en rondde in 2014 haar Master Sociologie af. Tijdens haar studie werkte zij al in diverse horecazaken en werd ze verliefd op de wonderschone wereld van het mixen. Sinds 2009 werkt ze bij de Amsterdamse bar Door 74. Haar talent is niet onopgemerkt gebleven: Postumus won diverse nationale competities en werd de internationale winnaar van The Mixing Star van Disaronno. Dit jaar werd ze bij de Diageo World Class niet alleen de beste van Nederland, tijdens de wereldfinale in Kaapstad werd Posthumus uitgeroepen tot Best Female Bartender Worldwide 2015.

Na de verbintenis van driesterren Michelin Chef Jacob Jan Boerma is Posthumus de volgende naam die het hotel nog verder op de gastronomische kaart moet zetten. Boerma heeft zich als Consulting Chef verbonden aan zowel Grand Café Krasnapolsky, dat een maand geleden de deuren opende aan de Dam, als aan het nog te realiseren fine dining restaurant, dat de werktitel The White Room draagt.

In het hart van het 55-panden tellende NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky wordt hard gewerkt aan de realisatie van bar The Tailor, geïnspireerd door het oorspronkelijke beroep van oprichter Wilhelm Krasnapolsky. Medio januari zal The Tailor de deuren openen voor het publiek, met de cocktails van Tess Posthumus op de kaart.