Herman Klok en Yossi Eliyahoo

The Entourage Group gaat bovenste verdieping nhow Amsterdam RAI exploiteren

NH Hotel Group heeft aangekondigd dat The Entourage Group met twee nieuwe concepten, een restaurant & bar en een sky lounge & bar, de bovenste verdieping van het nhow Amsterdam RAI zal exploiteren. Herman Klok, Regional Director of Operations van onder andere NH Hotel Group Amsterdam en Yossi Eliyahoo, oprichter en mede-eigenaar van The Entourage Group, ondertekenden op 2 mei jongstleden de overeenkomst.

24e verdieping

Viersterrenhotel nhow Amsterdam RAI, dat volgens de planning in het eerste kwartaal van 2020 zijn deuren opent, beschikt verder over een bar op de 1e verdieping, ontbijt-, lunch en dinerfaciliteiten op de 17e en Meeting & Event services inclusief F&B op de 23e verdieping – dit alles geëxploiteerd door NH Hotel Group. De nieuwe concepten komen op de 24e verdieping en bieden in een open ruimte van 1.000 vierkante meter een panoramisch uitzicht over de stad Amsterdam.

Maarten Markus, Managing Director Northern Europe van NH Hotel Group, kijkt uit naar de samenwerking. “De keuze om samen te werken met The Entourage Group voor nhow Amsterdam RAI ligt voor de hand. Zowel in Amsterdam als in het buitenland hebben ze aangetoond succesvolle concepten te lanceren. Het is duidelijk dat horecagoeroe Eliyahoo een voorbeeldfunctie heeft voor culinaire belevenissen in Amsterdam, voor zowel lokale als internationale fijnproevers. Daarnaast past ons ‘disruptive’ nhow lifestylemerk zich als een soort kameleon aan aan de trends en behoeften van zijn omgeving, en dat sluit aan bij de wijze waarop TThe Entourage Group zijn restaurantconcepten benadert.”

Yossi Eliyahoo, oprichter en mede-eigenaar van The Entourage Group zegt “wij zijn in de wolken, letterlijk, de samenwerking tussen The Entourage GroupP en nhow Amsterdam RAI aan te kondigen. Met de introductie van twee gloednieuwe concepten op de bovenste verdieping van het grootste nieuwbouwhotel in de Benelux en een multiculturele hotspot voor de lokale Amsterdammer, zakenreizigers en toeristen, gaan wij een unieke ervaring neerzetten.”