Themaweek touchscreens

Op 9, 10 of 11 maart is iedereen welkom om een bezoek te brengen aan het Interactive Experience Centre in Best. Tijdens deze dagen worden de nieuwste multitouchtechnieken, interactieve vloer- en raamprojectie, touchcomputers, touchscreens en bijbehorende applicaties getoond. Tevens zullen tijdens deze drie dagen seminars en presentaties worden gehouden en kunt u diverse apparatuur zoals toetsenborden, geluidskoepels, lcd-bouwschermen testen.

Naast demonstraties van de vele touchtechnieken, apparatuur en toepassingen zullen tijdens de themadagen op 9, 10 en 11 maart door diverse experts presentaties worden gegeven. Gezien het drukke tijdsschema vna de diverse sprekers zijn ze niet in staat om op alle dagen een presentatie te kunnen geven. Op de site www.themaweektouchscreens.nl treft u daarom het exacte programma aan.

Toepassing in de retail
Naast presentaties gegeven door diverse fabrikanten zal Anne Aelberts van PresTop spreken over haar ervaringen met productselectoren en andere retailtoepassingen die worden gebruikt op de winkelvloer. Toepassingen die worden toegepast op touchcomputers en informatiezuilen.

Multiuser touchscreen
Van het bedrijf Citron, dat LCD Multi-user touchscreens met 32 touchpunten levert, komt de heer Thomas Thanner die over de gebruikte technieken en toepassingen zal spreken. In onze multitouchruimte treft u naast schermen ook multitouchtafels aan gebaseerd op IR en op diffused illlimunation (IR-camera techniek).

Museale technieken toegepast in de Retail
De heer Clemens Heddier is met zijn bedrijf Heddier al ruim 18 jaar actief in de museale wereld. In de presentatie van Heddier zal hij ingaan op het gebruik van Multitouch en Mirrormaid® touchtechnieken in de museale wereld die uiteraard ook in andere branches kunnen worden toegepast.

Content is key
De heer Ralf Kluth is in Duitsland de expert op het gebied van content-advisering. Hij doet dit o.a. voor partijen zoals T-mobile. Zonder de juiste content zal geen enkele touchscreenoplossing succesvol zijn. De heer Kluth zal zijn visie geven waar de juiste content aan moet voldoen.

Digitale schoolborden
Fred Grondijs zal in zijn presentatie ingaan op de toepassingen van grote touchscreens als vervanger van de (digitale) whiteborden. Tijdens de drie dagen kunt u zelf kennis maken met de gehele lijn van Samsung en met de 650 TS. Een 65” touchdisplay voor interactieve lessen, vergaderingen, presentaties en brainstormsessies.

Overige presentaties
Tijdens de drie dagen zullen ook presentaties worden gehouden door medewerkers van PresTop en Omnivision, Nextwindow en anderen. Tevens zullen er medewerkers van PresTop en Omnivision, Nextwindow en anderen. Tevens zullen er medewerkers van PresTop en Omnivision aanwezig zijn om vragen te beantwoorden en demonstraties te geven.

Voor meer informatie kunt u terecht op www.themaweektouchscreens.nl, of bij PresTop op 0499-367600. De website van PresTop is www.prestop.nl.