Thomas Holland F&B-manager bij Hilton Royal Parc Soestduinen | Conference Matters

Thomas Holland F&B-manager bij Hilton Royal Parc Soestduinen

Hilton Royal Parc Soestduinen heeft Thomas Holland aangetrokken als food & beverage manager. Hij volgt Iris den Dekker op, die dit voorjaar overstapte naar Hilton Rotterdam in de functie van front office manager.

Thomas Holland verruilt Hilton Amsterdam voor Hilton Royal Parc Soestduinen. Bij Hilton Amsterdam heeft hij de afgelopen 5,5 jaar ervaring opgebouwd als room service manager, back of house manager en food & beverage coördinator.

Hij heeft zich de laatste jaren gespecialiseerd in het coördineren van vernieuwingen binnen de food & beverage. Zo was hij aanspreekpunt bij het vernieuwen van alle minibars en heeft hij het concept van de nieuwe buitenbar, die 30 april 2013 geopend is, operationeel uitgewerkt en doorgevoerd. Daarnaast is de Garden Terrace van Hilton Amsterdam, onder leiding van Holland, 25e geworden in de Terras Top 100 in Nederland en 2e bij het beste hotelterras van Amsterdam.