Dennis Huwae - Chef de Cous

TOBACCO Amsterdam verrast ieder met samenwerking topchef Dennis Huwaë

Dennis Huwaë is de nieuwe Chef de Cuisine van Congreslocatie TOBACCO Theater Amsterdam (voor 3e maal verkozen tot meest inspirerende locatie) Hiervoor was Huwaë vier jaar chef van 2** restaurant & samhoud en is sinds 1,5 jaar chef van Restaurant DAALDER in Amsterdam.

Internationale inspiraties TOBACCO Theater

Een samenwerking waarmee de internationale inspiraties van TOBACCO Theater wederom een extra boost krijgen.

TOBACCO Theater is zeer frequent de trotse gastheer van internationale congressen en seminars waarbij de gasten niet alleen op locatie- en cultureel niveau maar óók op keukenniveau een zeer hoog verwachtingspatroon hebben. Met de komst van top chef Dennis Huwaë is ook deze stap, op weg naar de absolute wereldtop, vol vertrouwen genomen.

GaultMillau: Aanvoerder veelbelovende chefs

Dennis Huwaë; door GaultMillau verkozen tot Talentvol Chef van het jaar 2018.
Dennis Huwaë houdt vast aan zijn motto: ‘Laat de natuur zijn werk doen. Kies mooie producten en behandel ze met liefde en respect. Uiteindelijk gaat het allemaal om liefde voor het product en de tijd die je steekt in het creëren van je gerechten.’ Voor GaultMillau is Dennis Huwaë dit jaar dan ook de aanvoerder van de grote groep veelbelovende chefs.

Culinaire ervaring in buitenland

Huwaë doet graag culinaire ervaring op in het buitenland. Afgelopen zomer vertrok hij naar China. Daar kookten ze meerdere avonden voor zo’n vijftig gasten. ‘Erg inspirerend om op de lokale markt je inkopen te doen en het menu op te bouwen. Een soort schoolreisje voor volwassenen, waar je heel veel kennis deelt en inspiratie opdoet.’

Buitenlandse gasten TOBACCO Theater

TOBACCO theater is een ietwat vreemde eend in de culturele wereld van Amsterdam. Zonder enige subsidie worden hier geweldige (inter)nationale diner-voorstellingen neergezet. TOBACCO Theater D’Erikteur, Erik van Wilsum, kruist dan ook vol trots de degens met deze fantastische jonge vent!

Ster voor TOBACCO Theater

Wordt TOBACCO Theater in 2018 de eerste Sterren locatie voor Culturele en Commerciële events (zoals congressen en Diners voor bedrijven)?

Meer info:
info@tobacco.nl
0031(0)20- 330 0670
www.tobacco.nl