Tom Bouchier manager Business Line Landal GreenParks | Conference Matters

Tom Bouchier manager Business Line Landal GreenParks

Tom Bouchier (links op de foto) is per 1 januari 2012 benoemd tot Manager Business Line bij Landal GreenParks. Hij neemt de verantwoordelijkheden voor de zakelijke en evenementenmarkt over van Ronald Raidt, die begin dit jaar is gestart in de nieuwe functie van Corporate Business Development Manager.Tom Bouchier werkte hiervoor als office manager op de Business-to-Business afdeling van Landal. Hij was onder andere betrokken bij de ontwikkeling van het concept 'Je Eigen stad' en de nieuwe website www.landalbusinessline.nl.

Ronald Raidt gaat zich richten op potentieel kansrijke projecten, ideeën en initiatieven en deze binnen bestaande- en nieuwe marktsegmenten analyseren en vertalen naar concrete business cases.

Landal GreenParks maakt deel uit van Wyndham Worldwide. Landal beheert en exploiteert 69 bungalowparken in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Tsjechië met in totaal circa 11.000 vakantieaccommodaties. Daarnaast beschikt Landal over 1.500 campingplaatsen. Op jaarbasis maken zo'n 2,1 miljoen gasten elf miljoen overnachtingen bij Landal. Op de parken en de diverse kantoorlocaties werken circa 2.500 medewerkers.