Tour langs beste en spannendste evenementenlocaties van Utrecht

Utrecht laat tijdens een inspirerende Locatietour zien hoe veelzijdig het aanbod is van evenementen- en congreslocaties en welke combinaties er te maken zijn om een passend event te organiseren. De Locatietour voor meeting- en eventplanners uit heel Nederland, wordt op maandag 27 maart voor de derde keer georganiseerd. Dit jaar staat in het teken van locaties & combinaties.
 Hans Sittrop, manager Utrecht Convention Bureau (UCB): “Utrecht op de kaart zetten als (inter)nationale congres- en evenementen bestemming lukt alleen door samen te werken met partners en locaties. Hierdoor is het mogelijk om grote en kleine evenementen naar Utrecht te halen.

”Het thema is dit jaar dan ook locaties & combinaties”, zegt Linda Kerkhoven van adviesbureau Linda op Locatie. “Tijdens de Locatietour lichten we  unieke combinaties uit. Denk bijvoorbeeld aan een plenaire presentatie bij de ene locatie, sub-sessies bij de buurman, via de achtertuin naar de aanlegsteiger om varend naar de locatie van het, diner en avondprogramma te gaan en aansluitend te overnachten in een bijzonder hotel.” De Locatietour wordt dit keer afgesloten bij een locatie die het levendige voorbeeld is van ‘samen staan we sterk’. Op deze unieke plek waar creatieve geesten de koppen bij elkaar staken is een bijzonder concept ontstaan, waar alle soorten bijeenkomsten te organiseren zijn en er naar hartenlust gecombineerd kan worden.

De Locatietour

Organiseert u regelmatig meetings of events en bent u op zoek naar centrale locaties in het hart van Nederland?  Dan nodigen wij  u graag uit voor deze inspirerende en  afwisselende Locatietour in Utrecht. Tijdens de tour worden verrassende locaties aangedaan die uitblinken op uiteenlopende vlakken, geschikt zijn voor evenementen van verschillende groottes en waarmee bijzondere combinaties te realiseren zijn. De tour start bij een oude NS-loods waar geparkeerd kan worden op eigen terrein en vandaaruit vervolgt de Locatietour met ander vervoer de stad in. De locatietour is een volledig verzorgde dag en gratis toegankelijk voor meeting- en eventplanners uit Nederland. Informatie en aanmelden: www.locatietour.nl