Trudy van der Hulst hotelmanager Fletcher Amsterdam

Trudy van der Hulst wordt de nieuwe hotelmanager van Fletcher Hotel Amsterdam. Het hotel is gevestigd aan de A2 en A9 en opent in januari 2013 haar deuren. Van der Hulst was sinds 13 juli 2009 hotelmanager van Fletcher Hotel-Restaurant De Witte Raaf in Noordwijk.

Van der Hulst gaat zich de komende weken vooral storten op de oplevering van het hotel, het trainen van het team en het aanbrengen van structuur. Daarna heeft zij grootse plannen. “Ik wil dat het hotel tot het bekendste en meest succesvolle van Amsterdam maken en daarnaast zorgen dat iedereen zich welkom en thuis voelt in het hotel en Skyrestaurant en Skylounge Pi.”

Fletcher Hotel Amsterdam opent medio januari haar deuren. Het 4-sterren hotel krijgt 120 luxe hotelkamers, 5 vergaderzalen en een fitnessruimte. Skylounge Pi op de 17e etage heeft een bar van 11 meter lang, en herbergt een van de grootste vleugels ter wereld, de Whaletone, gebouwd in de vorm van een walvis. Een verdieping hoger bevindt zich Skyrestaurant Pi waar men kan dineren met uitzicht over de stad. Op de begane grond komt een koffiebar waar gasten terecht kunnen voor een snel ontbijt en een verse kop koffie voor onderweg.