Tweedaagse leergang Conference Management

De data van de tweedaagse leergang Conference Management zijn 27 november en 4 december 2014. Deze leergang van Master in Eventmanagement en MPI richt zich op congres organisatoren, planners, toeleveranciers, en geïnteresseerden in de (wetenschappelijke) vergadermarkt. Ook voor medewerkers van congreslocaties is deze leergang erg interessant doordat je een volwaardige gesprekspartner wordt die door het stellen van de juiste vragen kan laten zien het werk van de opdrachtgever te begrijpen.
 
Het uitgangspunt is dat theorie noodzakelijk is, maar dat je het enkel in de praktijk kunt leren. Om die reden koppelen de docenten theoretische achtergronden van conference management aan praktische voorbeelden. De leergang en het lesmateriaal is in het geheel samengesteld door MPI en is een weergave van de jarenlange ervaring van haar leden die zich bezighouden met de organisatie van congressen.

Er wordt specifiek ingespeeld op de zaken die kenmerkend zijn voor congressen en afwijken van event management. Zelfs de doorgewinterde event manager zal nieuwe inzichten krijgen als het gaat om conference management. Kwaliteit staat in het tweedaagse programma voorop.

Het onderdeel dat bij een eerdere editie als beste werd beoordeeld is Finance en Risico Management.

Data & locaties

Donderdag 27 november 2014                 RAI Amsterdam
Donderdag 04 december 2014                 Odeon De Spiegel Zwolle
 
Meer informatie en inschrijven