Tweede editie Dag van de Event Manager

ATPI Corporate Events zal dit jaar op 21 juni een tweede editie organiseren van de Dag van de Event Manager. De event organisator lanceerde het initiatief in 2018 om professionals in deze beroepsgroep in het zonnetje te zetten. De aandacht die er was in de media, de deelnames op de speciale actiesite en het gebruik van de tag #dagvandeeventmanager, maakten dat de organisatie er een vervolg aan heeft gegeven.

Jaarlijks

Yolanda Logt, Manager ATPI Corporate Events: “Als je ooit een event hebt georganiseerd, weet je dat je behoorlijk onder druk kan komen te staan. Voor Event Managers hoort deze spanning nou eenmaal bij het beroep; wat stiekem natuurlijk een van de leukste beroepen van de wereld is! Maar wie elke dag achter de schermen moet werken aan zichtbare resultaten met keiharde deadlines, mag ook wel eens in het zonnetje worden gezet. Na het succes van vorig jaar, gaan we dit jaarlijks mogelijk maken.”

Inclusiviteit

In aanloop naar de Dag van de Event Manager publiceert ATPI Corporate Events twee whitepapers met visies uit het vak en toepasbare oplossingen rondom het thema Inclusiviteit. Yolanda Logt legt uit: “Het is geen geheim dat er veel vrouwelijke Event Managers zijn; die naast een drukke baan een intensief sociaal leven hebben. Maar ook voor onze mannelijke collega’s geldt dat zij zoekende zijn naar de juiste work-life balans. Dit is geen 9 tot 5 vak; de telefoon staat niet stil en het event komt alsmaar dichterbij. Het doel van de whitepapers is om Event Managers meer inzichten te geven op het thema Inclusiviteit en praktische handvatten aan te reiken om zich te ontwikkelen binnen het eventsvak.”

Book of Fame

Ook dit jaar kan iedereen via www.dagvandeeventmanager.nl zijn of haar favoriete Event Manager een compliment geven, waarbij de inzenders prijzen kunnen winnen. Event Managers kunnen dit jaar ook zelf laten zien dat ze de dag die voor hen in het leven is geroepen meevieren met het speciaal ontwikkelende Facebook profielkader. Bovendien worden alle inzendingen opgenomen in het Event Managers Book of Fame dat op 21 juni aanstaande digitaal word gepubliceerd via www.dagvandeeventmanager.nl. Aanmelden voor de whitepapers kan via dezelfde website.