Tweeëntwintig fiatjes kriskras door Noordwijk

Noordwijk was donderdag 22 april het decor van de vierde editie van de Sea Rally. Zo’n 40 meetingplanners reden kriskras door de zonnige badplaats in opvallende Fiatjes 500. De rallyrijders lieten zich in een middag informeren over het Noordwijkse congres- en evenementenaanbod.

In het zwembad van Hotels van Oranje werden de deelnemers welkom geheten door Burgemeester Groen. Vervolgens startte de rally vanaf de Koningin Wilhelmina Boulevard richting Langevelderslag, S(tr)andplaats Nederzandt. Onderweg kwamen de deelnemers niet alleen de mooiste plekjes van Noordwijk tegen, ook werden zij verrast door diverse opdrachten en workshops. De dag werd afgesloten met een zonnige BBQ en een prijsuitreiking in het Palace Hotel.

Doel van de rally is meetingplanners te laten zien wat de mogelijkheden zijn van congressen en evenementen in Noordwijk. De badplaats mag zich al enkele jaren de tweede internationale congresplaats van Nederland noemen. De Sea Rally is een evenement van Noordwijk Marketing in samenwerking met De Baak Seaside, Golden Tulip Noordwijk Beach, Hotels van Oranje, NH Conference Centre Leeuwenhorst, Palace Hotel en St(r)andplaats Nederzandt.