Steyl zaal - theater opstelling (4)

Uitbreiding vergadermogelijkheden bij Kontakt der Kontinenten

Het gebruik van livestreams tijdens bijeenkomsten neemt enorm toe. Niet zo gek, want in de afgelopen maanden is wel gebleken dat digitaal bijeenkomen eindeloos veel mogelijkheden biedt. Helemaal wanneer digitaal en fysiek worden gecombineerd, zoals tijdens een ‘hybride evenement’.

Waar fysieke bijeenkomsten vaak gebonden zijn aan een maximale capaciteit, kunnen door middel van livestreaming veel meer deelnemers worden bereikt. Dat is niet alleen budgetvriendelijk, maar ook interessant voor deelnemers die het event vanuit huis –of zelfs vanuit het buitenland- willen volgen en dus niet hoeven te reizen. En dát biedt ook weer kansen voor organisaties die onder andere de CO2 uitstoot van hun event willen verminderen.

Een andere mogelijkheid is het opnemen van de livestream voor later gebruik. Denk bijvoorbeeld aan een after-movie of on demand streaming. Kortom, genoeg kansen en mogelijkheden om door middel van livestreaming meer uit een zakelijke bijeenkomst te halen.

Livestream bijeenkomsten bij Kontakt der Kontinenten

Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten biedt diverse mogelijkheden voor livestreaming. Het hotel beschikt over 25 zaalruimtes van diverse afmetingen waar vanuit verschillende type livestreams mogelijk zijn. Zo is er keuze uit een hybride- , split- of een volledige online bijeenkomst waarbij alle benodigdheden zoals internet, camera(‘s), microfoons, livestream software én begeleiding van een professionele technicus kunnen worden verzorgd. Ook maatwerk is mogelijk, elke bijeenkomst is immers uniek.

Buiten vergaderen

Maar, er is meer. Want naast de fysieke én online mogelijkheden vanuit de conferentiezalen zijn er ook buiten mogelijkheden. In de ruime bostuin zijn in het voorjaar diverse buiten vergaderplekken gerealiseerd waar gasten alle ruimte hebben om te vergaderen, trainen of brainstormen. De combinatie van frisse boslucht en de ontspannende achtergrondmuziek van fluitende vogeltjes geven een hele andere dynamiek dan tijdens een binnen vergadering of training. Daarnaast stimuleert het buiten zijn de hersenen én bevordert het de creativiteit. Dit maakt het buiten vergaderen een ideale aanvulling op een binnenprogramma.

Alle buiten vergaderplekken bevinden zich op slechts enkele minuten wandelen van de twee panden. Daarnaast is er keuze uit verschillende opstellingen: van picknicktafels of poefjes tot handige mobiele stoeltjes inclusief schrijftafeltje. Combineren kan natuurlijk ook.

De locatie voor een buiten vergadering kan gratis worden gereserveerd in combinatie met een zaal en arrangement. Dat betekent dat er op de dag van de bijeenkomst altijd een zaal beschikbaar is. Handig, want zo kan het programma ook bij slecht weer doorgaan.

Meer informatie

Bent u benieuwd naar de tarieven voor livestreaming of buiten vergaderen? Neem dan gerust contact op met onze afdeling reserveringen via reserveringen@kontaktderkontinenten.nl of 0346 – 33 25 37.

Meer informatie over livestream bij Kontakt der Kontinenten:
www.kontaktderkontinenten.nl/conferenties/livestream/

Meer informatie over buiten vergaderen bij Kontakt der Kontinenten:
www.kontaktderkontinenten.nl/buitenvergaderen

Kontakt der Kontinenten buiten vergaderen mobiele stoeltjesKontakt der Kontinenten buiten vergaderen poefjes