Uitgaan in Brussel!

Brussel staat bekend voor een bruisend nachtleven. Het neusje van de zalm onder de internationale DJ”s komt alle weekends naar Brussel, want ze kennen de zinderende ambiance van de Brusselse parties. Techno, electro, house, R”nb, Ragga, salsa, oldies,… en talloze clubs waar dj’s sfeer brengen en doen feesten en dansen tot in de vroege uurtjes.
 Technofans vinden hun gading in de Fuse, de Stereo of l’Epicerie Moderne, hiphopliefhebbers vinden gelijkgestemden in de Bloody Louis of de Mirano.

Madame Moustache trekt meer een rock-‘n-rollpubliek aan, terwijl de Bar Rouge dan weer vooral elegante nachtraven over de vloer krijgt.

Ontdek tien van de beste en meest bekende Brusselse clubs op visit.brussels/nl/article/club-of-discotheek-uitgaan-in-brussel

Ook voor liefhebbers van Live Music biedt Brussel een waaier aan muzikale sferen, zoals:
The Music Village biedt hoogstaande concerten en jamsessies, waarbij zowel het publiek en als de muzikant zich in hun nopjes voelen. 
www.themusicvillage.org

Het Beurscafé biedt plaats aan een artistiek-intellectueel publiek, waar de muziek alomtegenwoordig is, dj-sets en concerten incluis. Zittend aan grote tafels om gezellig wat te kletsen, of dansend uit de bol gaan in de verschillende zalen. Open van donderdag tot zaterdag vanaf 20 uur.
www.beursschouwburg.be

In de Sounds Jazz Club komen elke dag, behalve zondag, jazzmusici spelen op contrabas, piano en drums. Open vanaf 20 uur.
www.soundsjazzclub.be

De hoofdstad staat garant voor onvergetelijke nachten: kom en geniet van de sfeer, de muziek en de enorme variatie van het Brussels nachtleven!

Meer informatie over live music: visit.brussels/nl/category/live-music