Utrecht Region vertegenwoordigd op EventSummit 2020

Utrecht Region vertegenwoordigd op EventSummit 2020

30 januari 2020 is het zover: dan zal de EventSummit wederom plaatsvinden in Rotterdam Ahoy. De EventSummit is het grootste ééndaagse platform voor de gehele evenementenindustrie: 600+ exposanten, 6.500 bezoekers, seminars, netwerkborrels en een congres met duizenden professionals. Kortom, het belooft weer een inspirerende dag te worden waar de eventprofessional niet kan ontbreken!

 Op de beursvloer kunt u uw evenementenhart ophalen! Verwacht veel innovatieve bedrijven, ZZP´ers met een uniek product, verrassend entertainment, net geopende locaties, maar uiteraard ook de gevestigde namen. Op twee podia kunt u genieten van diverse sprekers en op het Fun Square staan leuke activiteiten op het programma.

De kracht van communities

‘De kracht van communities’ is dit jaar de naam van het congres dat deze dag plaats gaat vinden. Met een eigen community creëert u vertrouwen bij je doelgroep en bouwt u online aan relaties. Het is dan ook een belangrijke marketingtool en hét grote geheim achter de groei en het succes van veel bedrijven. Met een inspirerende lijst van sprekers, met onder andere Jose Woldring, Art Rooijakkers, de oprichters van RUMAG en Maartje Blijleven als dagvoorzitter, is de belofte zeker daar dat u met een hoop nieuwe inzichten weer huiswaarts keert.

Utrecht Straat met 39 stands

Ook dit jaar is er weer een Utrecht Straat aanwezig. Met deze straat, die maar liefst 39 stands telt,  zijn we dit jaar wederom de grootste straat van de beurs! Daar zal het team van het Utrecht Convention Bureau u graag verwelkomen en u alles vertellen over Utrecht stad en regio, en aan de hand van wat u zoekt suggesties doen voor passende locaties. We kijken er naar uit u te zien op 30 januari in de Utrecht Straat!

Nieuwsgierig geworden wie er allemaal te vinden zijn in de Utrecht Straat? Bekijk hier de deelnemers.