Buiten vergaderen Kontakt der Kontinenten Heuvelrugstijl

Utrechtse Heuvelrug & Gelderse Vallei veilige congresregio

Nu de maatregelen van het RIVM versoepelt worden, ontstaan er veel mogelijkheden om weer samen te komen op de Utrechtse Heuvelrug en in de Gelderse Vallei. De digitale communicatieservices zijn de afgelopen periode erg populair geweest, maar de behoefte aan live communicatie is alleen maar groter geworden. Het besef en het gemis van het doeltreffende en effectieve face-to-face communicatie is groot. In de regio Utrechtse Heuvelrug en Gelderse Vallei zijn de locaties daarom actief bezig geweest met ‘het nieuwe normaal’. Dankzij de prachtige ligging, de enorme ruimte en de gastvrijheid van de locaties is de regio klaar voor de toekomst.

Veilig reizen door centrale ligging

De gunstige ligging van de Utrechtse Heuvelrug en de Gelderse Vallei zorgt ervoor dat bezoekers gemakkelijk en veilig kunnen reizen. Via onder andere de snelwegen A1, A12 en A27 is de regio vanuit alle windstrekenmakkelijk te bereizen. De veelal gratis parkeergelegenheden, fietsenstallingen en oplaadpunten zorgen ervoor dat bezoekers gemakkelijk met eigen vervoer kunnen reizen.

Een oase van rust, natuur en ruimte

De prachtige omgeving van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug en de unieke en inspirerende locaties maken de Heuvelrug tot een perfecte bestemming voor congressen, conferenties, trainingen en andere zakelijke bijeenkomsten. De ruim opgezette locaties en de mogelijkheden om buiten in de natuur samen te komen, maken de Heuvelrug een veilige congresregio. Daarnaast biedt dit een legio mogelijkheden voor ontspannings- en sociale programma’s, iets waar in deze tijden veel vraag naar is.

Gastvrijheid

Dat de anderhalvemeter-maatregelen een negatieve invloed zouden hebben op de gastvrijheid bij evenementen gaat voor de Heuvelrug niet op. De afgelopen periode zijn de locaties erg druk geweest met het ontwikkelen van protocollen en tools om de deuren weer te kunnen openen. Naast veiligheid stond gastvrijheid daarbij altijd voorop. In de regio zijn geen bordjes te vinden met verboden en verplichtingen. Het zijn de bordjes ‘ga eens lekker zitten’, ‘geniet van de ruimte’ en ‘staysafe’ die bezoekers erop attenderen om de maatregelen in acht te nemen.

Ontdek veelzijdigheid van de Heuvelrug

Bent u opzoek naar een bijzondere en veilige locatie voor uw volgende bijeenkomst? Op de Heuvelrug vindt u een aantrekkelijk en zeer uitgebreid locatie-aanbod. Variërend van prachtige historische kastelen en buitenplaatsen tot moderne conferentiehotels en van Ouwehands Dierenpark tot het Nationaal Militair Museum. Benieuwd naar alle zakelijke locaties op de Heuvelrug? Voor meer informatie en een overzicht van locaties ga je naar: zakelijk.opdeheuvelrug.nl

Vergaderen Kontakt der Kontinenten Heuvelrugstijl