Vakbeurs Event stopt

Vakbeurs Event stopt na 19 jaar. In 2018 komt er geen nieuwe editie van de evenementenvakbeurs die jarenlang toonaangevend is geweest.
Volgens organisator Marc Liethof van Eventex ”kent de volwassen evenementenbranche inmiddels vele andere manieren om met elkaar in contact te komen, inspiratie op te doen en marktkennis up-to-date te houden” en hij heeft de conclusie getrokken dat ”de opdrachtgever van vandaag een nationaal platform als Event niet meer in zijn top 10 van prioriteiten heeft staan.”

Evenement

Event, voorheen Evenement, beleefde in 1999 een vliegende start met de eerste editie. Destijds inspelend op een grote behoefte in de evenementenbranche om vraag en aanbod, kennis en innovatie samen te brengen. De beurs gaf eventprofessionals een inspirerende omgeving om hun vakkennis te verrijken en te verruimen. Event in Jaarbeurs Utrecht stond garant voor een beursvloer gevuld met een kwalitatief en innovatief aanbod van diensten en producten, aangevuld met een toonaangevend sprekersprogramma.

Het besluit om te stoppen was moeilijk, stelt de organisator, die met haar labels Aangename Zaken en Breener, doorgaat met het organiseren van evenementen en congressen voor opdrachtgevers.