Van der Valk Hotel Haarlem vernieuwd

Van der Valk Hotel Haarlem ondergaat een grootscheepse verbouwing. 222 hotelkamers zijn gerenoveerd, evenals de entree, de bar en het restaurant, en ook de omliggende parkeerplaats met 400 plekken is klaar. Op dit moment wordt er gewerkt aan de tweede vergader-etage .

Flexibele zalen

De nieuwe entree met roltrappen, de vernieuwde receptie en lounge, Birdy’s Bar en Restaurant Martinus zijn eigentijdse ruimten geworden met een lichte en moderne inrichting. De reeds gerenoveerde hotelkamers hebben behalve wifi ook een snelle bedrade internet verbinding. Er zijn vijf nieuwe banquet-zalen op de begane grond. Deze Amsterdamzalen zijn flexibel en kunnen samengevoegd worden tot een ruimte van 840 vierkante meter en 4 boardrooms. De zalen zijn uitgerust met nieuwe apparatuur waaronder laser beamers en kunnen gebruikt worden voor zakelijke of particuliere bijeenkomsten.

Op dit moment wordt de tweede vergader-etage van Van der Valk Haarlem gerenoveerd, met in totaal 11 zalen. Ook hier zijn 4 zalen samen te voegen en komt er een centrale Foyer met alle voorzieningen voor de gasten. Zodra deze etage klaar is zullen nog enkele hotelkamers in het hoofdgebouw  onder handen genomen worden, alsmede de Fitness en Wellness ruimte.