Van der Valk Hotel Venlo vernieuwt zestig kamers

De komende maanden ondergaat Van der Valk Hotel Venlo alweer een ingrijpende metamorfose. Nadat in 2010 de vergaderzalen en in 2011 het restaurant werden vernieuwd, worden vanaf januari 2012 zestig hotelkamers gerenoveerd. In het voorjaar, met de Floriade 2012 in aantocht, wordt ook het buitenterras vernieuwd en plaatst het hotel een nieuwe fietsen- en motorstalling.Vanaf januari 2012 wordt gestart met de ingrijpende renovatie van zestig hotelkamers van het type “comfort”. De kamers krijgen een nieuwe stoffering en nieuw meubilair, inclusief verlichting en een flatscreen televisie. De verbouwing van de kamers zal ongeveer acht weken in beslag nemen. Door de renovatie van de hotelkamers is het hotel klaar voor de toekomst en verblijven de hotelgasten tijdens de Floriade in een geheel nieuwe kamer.

Daarnaast blijft het hotel ook investeren in aanvullende faciliteiten voor de gasten. Zo kunnen gasten gebruik maken van verschillende oplaadapparatuur voor IPhone, BlackBerry en Nokia. Vanaf 1 januari 2012 kan in het gehele hotel gratis gebruik worden gemaakt van het draadloze internetsysteem en een glasvezel internetverbinding in de vergaderzalen. Verder hebben hotelgasten de keuze uit verschillende type beddenkussens en zijn onlangs alle bedden voorzien van een nieuwe pocketvering boxspring matras. “De hotelgast van tegenwoordig is veeleisend en neemt geen genoegen met half werk. Wij geven graag gehoor aan zijn of haar wens", aldus Jeroen van Bennekom, sales & marketing manager van het hotel.

Voor de officiële opening van de Floriade 2012 wordt ook nog een compleet nieuw buitenterras ingericht en een overdekte en afsluitbare fietsen- en motorstalling geplaatst. De stalling krijgt een capaciteit voor ongeveer veertig fietsen, enkele motoren en oplaadvoorzieningen voor de elektrische fiets.