Van der Valk International zoekt Commercieel Key Accountmanager | Conference Matters

Van der Valk International zoekt Commercieel Key Accountmanager

Van der Valk International is op zoek naar een energieke leider om de vacature voor Commercieel Key Accountmanager in te vullen. Als Commercieel Key Accountmanager werk je samen met het team aan een optimale gastbeleving bij het grootste horeca familiebedrijf van Nederland. Een mooie manier om jezelf te ontwikkelen bij een familiebedrijf dat iedereen kent! Werken bij Van der Valk betekent werken vol toewijding en elke dag het beste uit jezelf halen. Ondernemen zit in ons DNA en mede daardoor blijven we groeien.

Commercieel Key Accountmanager

Als Commercieel Key Accountmanager is er bij Van der Valk meer mogelijk dan je denkt. Dagelijks haal jij het beste uit jezelf en je collega’s.

Na de inwerkperiode kun je de dagelijkse werkzaamheden die bij de functie horen zelfstandig uitvoeren. Je weet daarnaast als geen ander wat gastvrijheid is en kunt dit goed overbrengen op alle collega’s. Bij ons luidt de slogan namelijk: “Wij zeggen geen nee, maar bieden een alternatief”.

In de rol van Commercieel Key Accountmanager ben je verantwoordelijk voor het aansturen van de sales afdeling van het bedrijf. Je geeft leiding aan 2 tot 3 medewerkers en adviseert daarnaast de andere salesafdelingen. Je stelt op basis van marktonderzoek en omzetdoelstellingen de jaarlijkse salesplannen op en vertaalt deze naar concrete accountplannen.
En:
• Je representeert de organisatie op bijeenkomsten, beurzen en andere gebeurtenissen/activiteiten van relaties;
• Je houdt je bezig met de organisatie van relatie-evenementen;
• Je hebt een nauwe samenwerking met de decentrale binnendienst (sales-) afdelingen van de hotels om een optimale conversie te bewerkstelligen. Je geeft advies en stuurt de medewerkers bij aan de hand van targets en budgetten;
• Je houdt je bezig met het managen van topaccounts met focus op relaties en brickwalling in samenwerking en overleg met de General Managers van de hotels;
• Je geeft advies aan de leidinggevende om de ontwikkelingen in de markt maximaal te benutten;
• Je bent bezig met het opbouwen, in stand houden en uitbouwen van de goodwill bij klanten;
• Je draagt projecten over door het vertalen van projectgegevens naar de uitvoeringsorganisatie en eventueel samenwerkende organisaties;
• Het actief benaderen en zoeken van klanten om de mogelijkheden en concepten ter verhoging van de omzetten en naamsbekendheid onder de aandacht te brengen.

Wie ben jij?

Je zit vol met energie en vindt het leuk om met het team te zorgen voor een goed draaiende sales afdeling. Je toont leiderschap en begeleidt je collega’s door voor hen een betrouwbaar aanspreekpunt te zijn. Je hebt zelfkennis, bent kritisch en je bent altijd bezig met wat beter kan. Je bent representatief, netwerk- en relatiegericht en ruikt de kansen in de markt. Je hebt vertrouwen in eigen kunnen en kwaliteit en je bent pas tevreden als het doel/resultaat bereikt is. En:
• Je hebt minimaal een afgeronde hbo-opleiding in een relevante richting;
• Je hebt minimaal 3 jaar leidinggevende ervaring in een soortgelijke functie;
• Je bent communicatief sterk in het Nederlands en ten minste één vreemde taal (Engels of Duits).

Wat wij bieden

Je kunt je ontwikkelen in een veelzijdige functie. Wij zijn een groeiende organisatie met innovatie als drijfveer. Ondernemen zit in ons DNA en mede daardoor blijven we groeien en innoveren en bieden wij volop kansen. Je hoeft ze alleen nog maar te pakken.

• Je ontvangt een marktconform salaris;
• Je kunt jezelf ontwikkelen in jouw rol en kansen pakken om door te groeien;
• Verder heb je een functie binnen een familiebedrijf met een gezellige werksfeer waar teamwork de basis van het succes is.
• Je ontvangt een family and friends membercard die jou korting geeft op o.a. overnachtingen en in onze restaurants;
• Maandelijkse borrel met gezellige collega’s.

Wie zijn wij?

Van der Valk International is een BV waartoe een aantal prachtige hotels behoren. Onder VDVI vallen 6 hotels in Nederland: Hotel Hoorn, Hotel Amersfoort- A1, Hotel Leusden-Amersfoort, Hotel Tiel, Hotel ‘s-Hertogenbosch-Vught en Hotel Nuland-‘s-Hertogenbosch. Daarnaast nog 11 Hotels in Duitsland, 2 Hotels in België, 1 Hotel in Spanje en 1 Hotel op Bonaire.

Interesse?

Stuur dan je CV en motivatie naar Merel Louter (mlouter@valkinternational.com) en zij zal zo snel mogelijk contact met je opnemen.