Van Tiggelen nieuwe directeur Marketing NBTC | Conference Matters

Van Tiggelen nieuwe directeur Marketing NBTC

Conrad van Tiggelen (46) is benoemd tot directeur Destinatiemarketing bij het Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen (NBTC). Vanaf 1 april 2011 treedt hij als zodanig in dienst. Momenteel is Van Tiggelen manager van de NBTC-vestiging Noord-Amerika en verantwoordelijk voor de marketingstrategie en -activiteiten in de Verenigde Staten en Canada.
Met de benoeming van Van Tiggelen geeft algemeen directeur Jos Vranken invulling aan een beperkte maar wezenlijke structuurwijziging, waarbij verdieping en versterking van de destinatiemarketing centraal staat. "Met het oog op de grote en groeiende concurrentie van Nederland als bestemming en snel veranderende omgevingsfactoren, wordt met de komst van Conrad van Tiggelen de (inter)nationale marketingkracht versterkt. Daarmee worden meer bezoekers naar en bestedingen in Nederland gestimuleerd. Van Tiggelen brengt grote ervaring en expertise mee op het gebied van destinatiemarketing en vormt een waardevolle uitbreiding van het management team."

Van Tiggelen is sinds 1990 werkzaam bij het NBTC. Hij begon bij het NBTC in België (Brussel), om uiteindelijk via NBTC Frankrijk (Parijs) terecht te komen bij de NBTC-vestiging Noord-Amerika in New York. Van Tiggelen was hier  van 2001 tot en met 2011 vestigingsmanager. De opvolging van Van Tiggelen in Noord-Amerika wordt zo spoedig mogelijk ingevuld.

www.nbtc.nl