Veilig vergaderen in Brabant

Veilig vergaderen in Brabant

Al geruime tijd worden er op de website van VisitBrabant Convention Bureau, door middel van de venue finder, een selectie Brabantse vergaderlocaties getoond. Een mooi overzicht die de verscheidenheid van de locaties in Brabant laat zien: van middeleeuwse kasteel tot sfeervolle themahotels en van iconische erfgoedlocaties tot bijzondere vergaderlocaties aan het water.

Door toedoen van COVID-19 heeft de vergadermark tijdelijk stilgelegen. Sinds 1 juli vinden er weer voorzichtig zakelijke bijeenkomsten plaats. Toch zijn er nog veel vragen. Welke locaties zijn sinds 1 juli weer beschikbaar? Welke maatregelen worden er getroffen? En welke locatie garanderen de 1,5 meter richtlijn?

Om de meeting en eventplanner te informeren heeft VisitBrabant Convention Bureau een kenmerk aan de venue finder toegevoegd. Een kenmerk dat informeert over welke locaties:

– er op dit moment beschikbaar zijn voor congressen en evenementen
– een protocol hebben opgesteld voor zakelijke bijeenkomsten
– aangeven aan alle richtlijnen van het RIVM te (kunnen) voldoen.

Geen kwaliteitskeurmerk, maar een hulpmiddel om aan te tonen welke de locaties in Brabant hun opstellingen, routing en vergadercapaciteit hebben aangepast om het ontmoeten op 1,5 meter afstand te kunnen garanderen.

Benieuwd naar de mogelijkheden in Brabant? Neem een kijkje op de website www.visitbrabant.com/conventionbureau of neem contact met ons op. Wij helpen u graag bij de keuze van de juiste locatie voor uw event.