Iconisch boek over architecturaal erfgoed als ontmoetingsplaats

De unieke architecturale kwaliteiten van de  Nederlandse venues brengen we bijeen in een iconische uitgave etaleert waar een  klein land groot in is; de combinatie van de architectuur van operationele venues, culturele ontwikkeling en expressie.

Een uitzonderlijk boek als een tijdloos document dat de uitzonderlijke, vindingrijke architectuur weergeeft. Noem het een overzichtstentoonstelling van gebouwen die inspireren, verrassen en intrigeren. Gebouwen die gisteren, vandaag en morgen onderdak bieden aan een breed scala aan van economische bedrijvigheid.

En een relatiegeschenk waaruit de trots spreekt van een dynamische bedrijfstak. VenueNL is, kortom, een boek dat de kwalitatieve en internationaal gewaardeerde  status van Nederlandse venues bevestigt en daardoor een ijzersterk instrument is voor de merkbeleving van elke individuele venue.

Zynchrone Media, de uitgever voor de ontwikkeling, productie en distributie van deze eenmalige uitgave, nodigt u uit een plek te reserveren voor uw venue.

DE  ONBESPROKEN  ARCHITECTURALE  WAARDE  VAN  EXPO  EN  CONFERENCE ERFGOED

Riemer Rijpkema

Riemer Rijpkema

Belangenbehartiger en branche expert
Woordvoerder Eventplatform

Wie een rondgang maakt langs Nederlandse expo en conference venues – iets dat ikiedereen kan  aanbevelen – zal aangenaam verrast worden door de architectonische rijkdom van de architectuur van deze gebouwen. Het siert de architecten en ontwikkelaars van deze gebouwen dat zij zo veel lef, vakmanschap en verstand van zaken hebben bijeengebracht om enerzijds met gevoel voor esthetiek, respect voor de publieke ruimte en aandacht voor duurzaamheid vorm te geven aan deze bouwwerken. En anderzijds het karakter van deze gebouwen zodanig in dienst te stellen van de ruimtelijke functionaliteit dat ze de betekenis van evenementen op unieke wijze kunnen versterken.

Dit boek is een eerbetoon aan eenieder die het mogelijk heeft gemaakt om de Nederlandse expo en conference venues te laten uitgroeien tot een categorie architecturaal erfgoed waar we trots op mogen zijn. Maar ook een aanmoediging en bron van inspiratie voor iedereen die vormgeeft aan de veelbelovende toekomst van een levendige en ondernemende branche.

INFORMATIE AANVRAAG

    Graag ontvang ik informatie over de deelnamemogelijkheden aan VenueNL