Artist impression Meeters Uden

Verbouwing en nieuw concept leidt tot Meeters

Het vergadercentrum van IBN in Uden wordt in de wintermaanden flink onder handen genomen voor een grote verbouwing en restyling staan op stapel. Zo komt er een nieuwe congreszaal, geschikt voor zo’n 200 personen, een nieuw vergaderconcept en krijgen alle vergaderzalen een nieuwe look. Ook krijgt het vergadercentrum een nieuwe naam: Meeters – nice to meet you.

Meeters is een vergadercentrum waar mensen samenkomen, elkaar ontmoeten voor congressen en bijeenkomsten. Voor een vergadering, een brainstormsessie, werkoverleg, sollicitatiegesprek of om koffie te drinken met een nieuwe of potentiële klant. Bij Meeters is er plek voor professionals, mensen met ambitie. Om prettig zaken te doen, om samen lekker te eten. Er zijn volop vergaderfaciliteiten en een restaurant.

Sociale onderneming

Meeters is een merk van IBN, een sociale onderneming, gericht op het toeleiden naar en bieden van werk voor mensen die extra hulp nodig hebben op de arbeidsmarkt. Bij Meeters worden kandidaten via een werkleerlijn horeca/catering opgeleid tot waardevolle krachten in de horeca. Want iedereen doet mee, ook mensen die het zonder extra hulp (nog) niet redden. Zo is Meeters een plek voor iedereen.
Meeters is gevestigd aan de Hockeyweg 5 in Uden. Tijdens de verbouwing is het vergadercentrum gewoon geopend.