Vernieuwd NH Utrecht gepresenteerd

NH Utrecht is vernieuwd en op 28 januari gepresenteerd aan gasten en relaties. Met 276 gerenoveerde kamers, 7 meeting- en eventruimtes en een nieuwe lobby met restaurant heeft de ”hoge toren bij Utrecht Centraal” een modern en comfortabel jasje gekregen.
 De renovatie van NH Utrecht is in december 2015 afgerond en is onderdeel van de wereldwijde herpositionering van NH Hotel Group, die begin 2014 werd ingezet. Het hotel is etage voor etage aangepakt. Hotel Director Martine Conings: “Onze lobby is nog meer een centrale plek geworden, waar het een komen en gaan van gasten is die in het hotel verblijven, komen vergaderen of komen lunchen en dineren. Dat zorgt voor een hele prettige sfeer.”

NH Hotel Group is met NH Utrecht en met het aan het Janskerkhof gelegen NH Utrecht Centre hotel marktleider in de Domstad. Met grote evenementen zoals Le Grand Depárt van de Tour de France en de grootschalige herinrichting van het stationsgebied wordt Utrecht als bestemming steeds populairder. NH Utrecht werkt samen met verschillende Utrechtse toerismeorganisaties, lokale partners en evenementenlocaties.