Vernieuwde Lounge Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum | Conference Matters

Vernieuwde Lounge Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum

De lounge van Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum in Zeist is verbouwd. De lounge is volledig teruggebracht in de Art Deco stijl van het oorspronkelijk gebouw.
 Kenmerkend voor de Art Deco stijl is de eenvoudige vormgeving met geometrische patronen, abstracte vormen en helder kleurgebruik. Een robuuste ronde bar bevindt zich in het centrum van de ruimte en met de diverse zitjes, een open haard, een houten vloer en grote raampartijen uitkijkend op de natuurrijke omgeving, hoopt de organisatie een functionele maar bovenal sfeervolle ontmoetingsplek te hebben gecreëerd.

Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum wordt gebruikt voor één- en meerdaagse bijeenkomsten als trainingslocatie, om te vergaderen, voor congressen en als hotel voor een weekendje weg.