Vernieuwing Courtyard Amsterdam Airport afgerond

De vernieuwing van het Courtyard by Marriott Amsterdam Airport, onderdeel van Claus Park Collection in Hoofddorp, is afgerond. Het hotel is met 6000 vierkante meter uitgebreid. Er zijn in totaal 112 kamers toegevoegd, waarvan vier studio’s met extended stay faciliteiten.

Energiebesparende uitbreiding

Er is gekozen voor energiezuinige installaties. De nieuwe kamers zijn bijvoorbeeld volledig gasloos. Ook is gelet op slimme en energiebesparende oplossingen zoals oriëntatieverlichting over de vloer, Smart TV’s en mobile keys. Daarnaast is de entree van het hotel vernieuwd en in de tuin aan de achterzijde een jeu-de-boulesbaan aangelegd. Bij het terrein van het hotel zijn tevens 100 nieuwe parkeerplaatsen aangelegd.

Resort

Met deze uitbreiding kunnen de zakelijke gasten meerdere dagen achtereen gebruikmaken van alle faciliteiten in Claus, Courtyard en Papa’s Beach House. Via de overdekte passage kunnen zij zich gemakkelijker vanuit het hotel naar één van de ruimten van Claus verplaatsen; voor een meeting, event, een diner of borrel in één van de horecagelegenheden.

Martijn Beekhuis, General Manager Courtyard by Marriott Amsterdam Airport: “De 260 kamers en in totaal 15 meeting rooms binnen Claus Park Collection verschaffen ons de ruimte voor (meerdaagse) congressen en events, nationaal maar zeker ook internationaal. Het is nu een ‘resort’ waarin alle facetten aanwezig zijn voor een geslaagd zakelijk event.”