Veronique van Bree nieuwe directeur van Joannes Hospitality

Veronique van Bree is vanaf 1 september 2020 de nieuwe algemeen directeur van Joannes Hospitality en daarmee verantwoordelijk voor Landgoed Huize Bergen in Vught en EIGENTIJDSERF in Westelbeers.

Covid

“In deze tijd die wordt beheerst door COVID moeten we ondanks beperkende maatregelen uitgaan van de mogelijkheden. Een hoge gasttevredenheid en tevens medewerkerstevredenheid blijven het belangrijkste. Wanneer er dan een rem gaat op de ontwikkelingen waar Landgoed Huize Bergen en EIGENTIJDSERF midden in zaten is het zoeken naar alternatieven. Beide teams zijn gelukkig ontzettend gemotiveerd om de mogelijkheden die er zijn verder vorm te geven, dat geeft energie,” aldus Veronique van Bree.

Met de situatie waarin de horeca nu verkeert zal haar start geen gemakkelijke zijn, maar toch ziet Van Bree meerdere pluspunten: “Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit in het DNA van deze twee locaties. Het spreekt mij aan om ook met deze opdracht aan de slag te gaan. Opbrengsten komen via de Joannes Bosco Stichting ten goede aan het behoud van cultureel erfgoed en ideëel doelen gericht op de ontwikkeling van jongeren in Brabant.”

Ervaring

Van Bree heeft zowel nationaal als internationaal vele jaren ervaring binnen de hospitality branche. Ze is onder andere jaren werkzaam geweest voor Bilderberg en voor PPHE heeft ze 5 jaar de leiding gehad over Park Plaza Eindhoven. Vanuit destijds haar rol als voorzitter van het Eindhovens Hoteliers Overleg heeft ze daarnaast een actieve bijdrage geleverd aan de stad en maatschappelijke doelen.

“Ik kijk er enorm naar uit om aan de slag te gaan met de veelzijdigheid van beide locaties. Niet alleen de kwaliteit en service richting hotelgasten hoog houden maar ook het vergroten van restaurant- en terrasbezoek zie ik als een uitdagende ontwikkeling bij Landgoed Huize Bergen,” besluit Van Bree.