The Pool in ECC Leiden

Verrassende hotspots maken vergaderen écht leuk

Waarom zou je genoegen nemen met saaie vergaderzalen als je kunt brainstormen op de bodem van een zwembad? Of geïnspireerd raken tijdens een training in een ‘Classroom’ met spiegelballen? Bij ECC Leiden kan je je creativiteit de vrije loop laten.

Hotspots

Standaard vergaderlocaties, daar zijn er al genoeg van. Dus kiest ECC Leiden voor het ‘out of the box’ concept; qua inrichting, qua catering en zeker ook qua ruimtes die zij aanbieden. Want buiten de vergaderzalen, die met hun sfeer en inrichting ook niet standaard zijn, bieden zij ook nog een tal van ‘hotspots’ aan, waar je in een verfrissende omgeving je bijeenkomst of evenement kunt organiseren. We lichten een paar van deze ‘hotspots’ graag even toe.

Meet at the Pool

In ‘The Pool’ kan je letterlijk op de bodem van een voormalig zwembad zitten. Hier vind je een verrassende ruimte met comfortabele stoelen, huiselijke vloerkleden, gezellige verlichting en reddingsboeien. Ideaal voor kleinschalige evenementen of bijeenkomsten maar ook zeker een ruimte die inspiratie biedt om even buiten de lijntjes te kleuren. Strandstoelen en -ballen maken het zwembadgevoel helemaal af en met de eigen bar binnen handbereik kan je hier prima je pool party of receptie geven.

The Classroom

Nog zo’n verrassing: The Classroom. Want soms moet je even terugkeren in de schoolbanken voor een noodzakelijke training, nascholing of workshop. Maar dat hoeft helemaal niet saai te zijn! The Classroom is een inspirerende ruimte met hippe kleuren en leuke details zoals oude schoolposters en spiegelbollen. Hier vind je rust, ruimte en creativiteit met een kleinschalig auditorium voor 32 personen. Een super verrassende hotspot.

Vintage genieten

Hou je ook zo van lekker buiten zijn, veel groen en toch warme huiselijkheid? Dan zit je op je best in The Greenhouse; een trendy kas met vintage meubilair, heaters, open haard en mediterrane planten voor heel veel sfeer. Ideaal als break-out ruimte, brainstormsessies of breaks.

VR Tour

Wil je zelf zien hoe 15 vergaderruimtes en hotspots jou kunnen verrassen? Check dan de uitgebreide virtuele tour waarbij je iedere ruimte van ECC Leiden binnenloopt en de ruimte kan kiezen die het beste aansluit bij jouw bijeenkomst. Sfeer, inrichting en afmeting komen allemaal tot zijn recht en geeft je meteen de juiste informatie die je zoekt.

 

Nieuwsgierig? Kijk voor meer informatie op de website of bekijk meteen de virtual tour: https://www.eccleiden.com/virtual-tour/