Vier jouw eindejaarsevent bij Bilderberg

Vier jouw eindejaarsevent bij Bilderberg

Met het einde van het jaar in zicht is het nu de tijd om uit te pakken en je successen groots te vieren. Wat dacht je bijvoorbeeld van een sharing dinner in een glazen kas of husky rijden met aansluitend een winterse barbecue? Organiseer deze winter een onvergetelijke eindejaarsmeeting of kick-off bij Bilderberg.

Waarom successen vieren belangrijk is

Het organiseren van een onvergetelijke beleving, en dus ook een eindejaarsevent, is belangrijk om de motivatie binnen een organisatie op peil te houden. In organisaties waar successen gevierd worden, is namelijk meer saamhorigheid en meer plezier. Fred Bryant, sociaal psycholoog en auteur van het boek Savoring stelt: “Iedere keer als je het welverdiende succes van een prestatie viert, wordt er endorfine in de hersenen aangemaakt. Zo train je het brein als het ware dat succes een beloning waard is, waardoor je er meer van wil en hard blijft werken”.

Vieren, samenwerken of vooruitblikken?

De uitdaging: het organiseren van het jaarlijkse eindejaarsevent. Aan jou de taak om iets te organiseren waar nog lang over wordt nagepraat. De belangrijkste vraag die je hierbij kunt stellen is: waar wil je als organisatie dit jaar de nadruk op leggen? Wil je vieren, wil je samenwerken of wil je vooruitblikken? Wanneer je dit weet, kan je hier bijvoorbeeld een bepaalde activiteit aan koppelen.

Vieren

Stel je voor: een glazen kas, gevuld met lichtjes en warmte. Op de achtergrond het statige Hotel De Bilderberg en haar prachtige bossen. Binnen lange, rijk versierde tafels vol smaakvolle gerechten. Winter in the Woods is deze winter de plek om samen te komen, te vieren en te proosten. In de sfeer van Hygge – de Deense knusheid – maak je van jouw nieuwjaarsborrel of kick-off de perfecte start van het nieuwe jaar.

Samenwerken

Run Your Hotel is een intensief en volledig uniek programma waarmee je in twee dagen ware service in je organisatie kunt brengen. Inspirerend én confronterend, en begeleid door experts op het gebied van verandermanagement. Je runt alle afdelingen van het hotel: keuken, huishouding, bediening, receptie en directie. Met échte gasten, waardevolle feedback en een hands-on aanpak. Een eye-opener en bron van inspiratie!

Vooruitblikken

Je wilt de focus leggen op de groei van de organisatie, maar vooral ook de groei van jouw medewerkers voor het aankomende jaar en dat doe je door vooruit te blikken. De inspiratiewandeling is hier de perfect activiteit voor. Het vertrekpunt is een uitdaging of thema waar jullie een frisse kijk voor kunnen gebruiken. Bij terugkomst hebben jullie een schat aan inzichten om de dag mee te vervolgen.

Bilderberg is graag de regisseur van jouw eindejaarsevent

Wil je een eindejaarsmeeting of kick-off organiseren en wil je een onvergetelijke indruk achterlaten? Zet een evenement neer waar er onder andere stil wordt gestaan bij de successen, zodat medewerkers écht plezier hebben en zich écht met elkaar en het bedrijf verbonden voelen. De gastheren en -vrouwen bij Bilderberg denken graag met je mee en inspireren je graag. Want waarom zou je het zelf verzinnen als we het ook samen kunnen doen?

magazine.bilderberg.nl/inspiratie-voor-onvergetelijke-eindejaars-events

Vier jouw eindejaarsevent bij Bilderberg 2018