Vier nieuw vervulde posities Carlton Hotel Collection | Conference Matters

Vier nieuw vervulde posities Carlton Hotel Collection

Carlton Hotel Collection heeft drie nieuwe General Managers aangesteld, te weten Ellen de Boer, Nathalie Rosbergen en Mark Oidtmann, alsmede Robert van Heeswijk als nieuwe Product & Project Development Manager van de gehele collectie.

Ellen de Boer

Ellen de Boer is enthousiast over haar aanstelling als General Manager van Carlton Beach. Komende van het Carlton Ambassador, is De Boer een bekend persoon in de Haagse hotellerie. “Meteen aan het strand, dat is fantastisch om te werken en te verblijven uiteraard. De ongekende kracht van onze locatie aan zee, waar je niet omheen kan. Wie Scheveningen kent, weet dat het Carlton Beach er de mooiste locatie heeft; een boegbeeld aan zee!”

Nathalie Rosbergen

Nathalie Rosbergen kan niet wachten om aan de slag te gaan als General Manager van Carlton Oasis: “Het is een nieuw hoofdstuk in mijn carrière waar ik met veel plezier naar uitkijk. Natuurlijk is dit een uitdagende tijd om als General Manager te starten, maar ik ben ervan overtuigd dat ik met mijn salesachtergrond een stukje winnaarsmentaliteit meeneem naar Spijkenisse. Het Carlton Oasis is een prachtig hotel met veel mogelijkheden. Mijn roots liggen in Rotterdam, dus ik kom op bekend terrein te werken en de Rotterdamse hands-on mentaliteit zit er nog steeds in. Een beetje lef durven tonen, dat is ondernemen, en daar heb ik erg veel zin in!”

Mark Oidtmann

Mark Oidtmann is gestart als General Manager bij HUP en ziet zijn promotie als een mooie uitdaging: “HUP, gelegen in Mierlo, is het sportiefste hotel van Nederland. Een droom om als General Manager hier te kunnen starten! Het unieke concept van HUP is pas 2 jaar geleden gelanceerd, en heeft nu al bewezen een groot succes te zijn. Vergaderingen en bedrijfsuitjes gaan er bij HUP net even anders aan toe. Want waar staat er nu een ballenbak of pingpong vergadertafel in een meeting room?”

Robert van Heeswijk

Robert van Heeswijk startte op 1 september 2020 als Product & Project Development Manager voor de gehele Carlton Hotel Collection, een functie waarin hij verantwoordelijk is voor de creatie van betekenisvolle hotelconcepten: “Bij Carlton Hotel Collection bouwen we altijd aan de toekomst en daarbij staat innovatiekracht centraal. Na mijn carrière bij De Efteling ben ik in 2013 bij Carlton gestart en hebben we het concept HUP ontwikkeld. In mijn nieuwe functie krijg ik nu de kans om onze mooie collectie nog verder te laten groeien en meer van mijn creatieve ideeën vorm te geven. In mijn optiek start het met een goed concept, maar brengen de medewerkers een hotel tot leven. Alleen dan kun je een unieke beleving bieden waar gasten zich thuis voelen en waarvoor ze terug blijven komen.”