Vliegende start voor vereniging van young professionals

Meer dan 140 young professionals kwamen opdagen voor de oprichting van de nieuwe vereniging G14 in het Ramada Apollo Amsterdam. Aan het eind van de avond hadden 50 aanwezigen zich al aangemeld voor de jongerentak van het Genootschap voor Eventprofessionals.
‘, ‘Ontmoeten, kennismaken en netwerken was het hoofddoel van de oprichtingsbijeenkomst van de G14. Na een kort welkom door de nieuwe Hotel Manager Boudewijn Martens van het  Ramada vertelde ‘oude rot’ Leon Kruitwagen, voorzitter van het Genootschap voor Eventmanagers, over zijn eerste netwerkclub tijdens zijn werkzaamheden in Parijs begin jaren negentig. Daar leerde hij hoe nuttig het is om met leeftijdgenoten die een gemeenschappelijke band hebben, kennis uit te wisselen.

Vervolgens deelden Jaap Stolwijk en Manon Douwes hun ervaring met én enthousiasme voor het Genootschap voor Eventmanagers met de aanwezigen. Dirk Prijs, de jonge generatie binnen het genootschap vertegenwoordigend, nam het presentatiestokje over en gaf een toelichting op de activiteiten van G14 die op stapel staan.

Daarna volgde speeddate sessies, waarbij er in twee minuten antwoord gegeven moest worden op de vragen: wat is jouw ambitie en waar sta je over vijf jaar? Na 20 minuten had iedereen 10 nieuwe contacten gelegd.

Onder leiding van Joey Damen ging het gezelschap twee aan twee (de één met twee glazen, de ander met twee cocktailshakers) de lift in om er elk met een ingeschonken cocktail op de 17e etage uit te stappen.

Klaar om een toost uit te brengen op de nieuwe club en van elkaar en het nieuwe dakterras van het hotel te genieten.  Onder het genot van lekkere hapjes, drankjes en een trendy DJ werd het gezellig laat in Amsterdam.
‘, ‘