VNSG-congres terug naar MECC Maastricht

Het tweedaagse congres van de Vereniging Nederlandstalige SAP Gebruikers (VNSG) is de komende drie jaar opnieuw verbonden aan Maastricht. Na één jaar Groningen is het voorjaarscongres met meer dan tweeduizend deelnemers weer terug op de oude stek. Het congres heeft al twaalf keer in het MECC plaatsgevonden.

Het VNSG-congres is de plek voor SAP-software gebruikers om ervaringen uit te wisselen, te netwerken en op de hoogte te blijven van de nieuwste SAP ontwikkelingen.  Het congres wordt georganiseerd door de Vereniging Nederlandstalige SAP Gebruikers, dat met negenhonderd bedrijfslidmaatschappen procentueel de grootste SAP -gebruikersvereniging ter wereld is. Rob van der Marck, directeur VNSG: “De stad Maastricht met haar charme, de vele en goede hotelkamers en het gastronomisch aanbod blijkt ons te passen. In MECC Maastricht willen wij groeien naar een groter congres. Daarnaast zijn we gecharmeerd van de professionele manier waarop MECC Maastricht ons congres al jaren begeleidt.”

Madeleine van der Heijden, manager Venue MECC Maastricht, beaamt het belang van deze klantgerichtheid. “We spannen ons altijd in om de organisator van een evenement en zijn achtergronden beter te leren kennen. Onze projectmanagers nemen de organisator van een beurs, congres of evenement alle operationele zorgen uit handen. Wij zijn trots dat wij het VNSG Congres de komende drie jaar opnieuw mogen accommoderen en faciliteren.”

In 2012 vindt het VNSG-congres plaats op 12 en 13 april. Het congres staat dan in het teken van ‘Nieuwe Oplossingen, Nieuwe Tijden’.

Op de foto: Rob van der Marck (directeur VNSG), Madeleine van der Heijden (manager Venue MECC Maastricht), Tonnie van der Horst ( voorzitter VNSG), René Hanssen (algemeen directeur MECC Maastricht) en Herman Slaghuis (penningmeester VNSG) tijdens de feestelijke ondertekening van de samenwerkingsovereenkomst op het kantoor van SAP Nederland in Den Bosch.