Guus Hiddink opent Voetbal Experience in Middelburg

Voetbal Experience in Middelburg is op 17 december geopend door Guus Hiddink. Het themapark biedt 21 voetbalbelevenissen en diverse ruimten en arrangementen voor zakelijke bijeenkomsten.

Voetbalkunstenaar Tusani warmde de gasten op, voordat gastvrouw Erica Terpstra de ceremonie officieel startte. Erica Terpstra nodigde verschillende sprekers uit voor een korte speech, waaronder Freek de Jonge, Henk Kesler en Matty Verkamman, Hugo Borst en Jaap de Groot.

Hierna opende Guus Hiddink Voetbal Experience op feestelijke wijze. De voormalig bondscoach van Oranje gaf kort weer waarom hij naar Middelburg was afgereisd. “Voetbal Experience is een prachtig project en verdient een prominente plaats in de voetballerij.” Met een ”grote klap op een voetbal” viel het doek en was de Voetbal Experience voor iedereen te bezichtigen.

Veel pers kwam op de opening af. Jakhals Erik Dijkstra, De Wereld draait door, vroeg Guus Hiddink naar zijn mooiste voetbalmoment en probeerde Freek de Jonge warm te maken voor voetbal. Studio Sport, de grote Nederlandse Dagbladen en NOS Langs de Lijn waren eveneens vertegenwoordigd.

www.voetbalexperience.nl