Vouwbare kunststof design statafel

De Flux Column is een vouwbare design statafel van sterk en weerbestendig polypropeen, ontworpen door de jonge designers Tom Schouten en Douwe Jacobs. Door de zeer compacte en eenvoudig handelbare afmetingen passen er 2.500 stuks in 1 enkele vrachtwagen.

Opgevouwen is de statafel slechts 1,8 centimeter hoog, 98 centimeter breed en 112 centimeter lang. Het uitvouwen kan binnen enkele seconden door het vouwmechanisme waarvoor patent is aangevraagd. Eenmaal uitgevouwen is de Flux Column een stabiele statafel, met een blad van 65 x 53 centimeter en een hoogte van 109 centimeter. De belastbaarheid is 90 kilo.

Verder is het mogelijk om maatwerk logo’s aan te brengen. Deze worden vanuit de binnenzijde uit het plastic gefreesd waardoor het logo subtiel en stijlvol zichtbaar worden. Optioneel kan de tafel worden voorzien van led verlichting waardoor de vouwlijnen en logo’s oplichten.

De Flux Column is te koop in de kleur wit vanaf 225 euro ex btw en wordt door LoungeRent verhuurd vanaf 25 euro ex btw per dag. Andere kleuren kunnen op aanvraag geproduceerd worden.